Kvalitetshåndverk

siden 1985

Vi utfører alle typer arbeid innen maler- og gulvleggingsfaget, både innendørs og utendørs. Våre dyktige håndverkere står klare for å hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

Be om pristilbud

Tjenester

Vi hjelper deg gjerne med

Nybolig

Vi har lang erfaring med malerbehandling av nye boliger – både leilighetsprosjekter og enkeltstående eneboliger. For privatpersoner, utbyggere og byggmestere. Dette arbeidet innebærer som oftest sparkel- og malerbehandling av gips. 
 
Vi følger Norsk Standard og leverer overflatebehandling etter avtalt estetisk klasse. Våre ansatte utfører internkontroll på egne arbeider med oversiktlige kvalitetssikringssystemer for å sikre at alle arbeider blir utført som avtalt. Etter endt arbeid blir oppdragsgiver tilsendt FDV – med dokumentasjon over alle produkter og farger som har blitt benyttet.

Rehabilitering

Noen av de mest spennende arbeidsoppdragene vi har er innenfor rehabilitering. 

Innenfor diverse oppussingsprosjekter kan vi oppleve stor variasjon og forskjellige løsninger i arbeidet – dette er utfordringer våre ansatte setter pris på! 

Utvendig maling

Vi har lang erfaring på utvendig malerarbeid og utfører arbeid for det offentlige, borettslag og for privatpersoner, med mere. Vi tar på oss både større og mindre prosjekter.  

Se gjerne bilder fra noen av våre prosjekter over.

Industri og næring

Vi utfører et bredt spekter av tjenester for bedrifter og organisasjoner. Dette kan innebære mer grove arbeider som sprøytemaling, fasaderengjøring, epoxy eller andre korrosjonsbehandlinger. Dette arbeidet kan også innebære mer estetisk arbeid ved kontorer eller utsalgssteder.

Gulvbelegg

Vi utfører også legging av gulvbelegg. Her har vi mye arbeider for offentlige institusjoner og innenfor næring og industri. På nye boliger legger vi ofte belegg på vaskerom, boder og tekniske rom. 

Se mer på Tarkett sin sider!

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller assistanse til ditt neste prosjekt?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat eller pristilbud! Vi kommer gjerne på befaring i Bergen og omegn.

Kontakt oss i dag!